APG Turkey Office
APG TURKEY
www.apgturkey.com
turkey@apg-ga.com
T: +90 212 334 29 00
A: Gümüşsuyu Mah. Mete Cad. Ataman Apt. No: 18/3 Taksim, İstanbul, Turkey
 
Airline Profiles
 

BLUE RIBBON BAGS ile bagajınız sigortalanıyor

17.02.2022
PAYLAŞ
Facebook Twitter More...
 

Değerli İş Ortaklarımız,

Aralık 2021’de turizm sektöründe en hızlı büyüyen yan hizmetlerden biri olan ve havalimanı gecikmeli bagaj alma hizmetlerinde dünya lideri olan Blue Ribbon Bags (BRB) ile yine lider havayolu dağıtım ağına sahip olan APG Network küresel bir ortaklığa resmiyet kazandırdı.

Merkezi New York'ta bulunan Blue Ribbon Bags, gecikmeli bagaj hizmetlerinde dünya lideridir. 90'dan fazla ülkede önemli dağıtım kanalları ile iş birliği içindedir. APG Network ile yaptığı ortaklık, BRB'nin APG'nin dünya çapında 170 ülkeye yayılan kapsamlı Satış Ofisleri ağından yararlanmasına ve yeni pazarların açılmasına ve mevcut pazarlarda genişlemeye devam etmesine olanak sağlayacaktır. Aylık olarak 1 milyondan fazla yolcuya hizmet sağlayan Blue Ribbon Bags sigortası; yolcunun varış noktasına indiği andan itibaren ilk 96 saat boyunca geciken havayolu bagajının iadesini takip edecek ve hızlandıracaktır.

BRB'nin birincil dağıtım kanalları, havayollarını, çevrimiçi seyahat acentelerini, seyahat yönetimi şirketlerini, seyahat sigortası sağlayıcılarını ve banka/kredi kartı sağlayıcılarını içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

BRB, yolcunun e-posta, SMS ve WhatsApp aracılığıyla gerçek zamanlı anlık bildirimler aldığı bir Gecikmeli Bagaj Koruma ürünüdür. Geciken bagajın 96 saatlik hizmet süresi içinde iade edilmemesi durumunda, yolcu BRB'nin hizmet yükümlülüğünü yerine getirememesi nedeniyle bir garanti ödemesi alacaktır.

Blue Ribbon Bags, 96 saat (4 gün) içinde yanlış yönlendirilmiş bagaj bulunamaz ise, yolcu garantisinin bir parçası olarak 1.000 USD tazminat ödemektedir. Makbuz veya bagaj içeriği kanıtı gerekmez. Hizmet, poliçe dönemi ile uçuş sayısına bakılmaksızın gidiş dönüş kişi başıdır. 96 saatlik süreden sonra bagajlarınız elinize ulaşsa bile yapılan 1.000.-Usd’lik ödemelerinin iadesi istenmez.

Blue Ribbon Bags dünyanın her yerinde, her havayolunda ve her uçuşu kapsar.

Bu yeni ürünümüz ile ilgili detaylı bilgi almak için APG Turkey‘yi arayıp bize aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,